Velkommen til Brødrene Aase

Brødrene Aase har siden mai 2010 etablert seg som en solid blikkenslagerbedrift. Vårt hovedfokus er boligventilasjon samt næring og tradisjonelt blikkenslagerarbeid. Vi har i dag egne avdelinger som jobber med ventilasjon, utvendig/ verksted og tegning/ prosjektering av boligventilasjon. Vi er i dag 14 ansatte og i stadig vekst. Har du et prosjekt som du ønsker vår hjelp til så er det bare å ta kontakt.

Aase gruppen består i dag av Brødrene Aase, Aase Rør og Aase Service som sammen kan levere komplette løsninger til våre felles kunder. Aase har sitt utspring fra Brødrene Aase som ble startet i 2010. Aase Rør ble en del av familien i 2013 etterfulgt av Aase Service i 2016. Totalt består vi nå av 20 ansatte.

Vår visjon er å skape en solid bedrift med fokus på godt håndverk og fornøyde kunder, samtidig som vi har blikket rettet mot utviklingen av moderne løsninger innenfor vår bransje. Vi skal være en teknisk entreprenør som er opptatt av kvalitet, punktlighet og effektivitet i alle ledd. Som tredje generasjons blikkenslagere med stolte familietradisjoner og faget i blodet, er dette røtter vi bygger videre på når vi utvikler vår bedrift for fremtiden.

Stacks Image 7346